Beoordelingen van Thai Kitchen Amsterdam

Recente recensies van Thai Kitchen Amsterdam

4 sterren na 61 reviews

, 30-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Na online bestelling heeft ThaI Kitchen gebeld dat het erg druk was en het minimaal een uur zou duren. Vind ik goede service want nu kon ik mijn bestelling annuleren en ergens anders naartoe. Nu maar hopen dat ik mijn geld ook terug krijg.

, 24-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

super eten voor een hele goede prijs

, 20-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten.

, 18-09-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, super lekker

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas , niet wat ik er van verwacht heb het duurde veelste lang voordat het eten er was en nog eens koud aan gekomen een afknapper !

, 11-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onlangs schreef ik dat alles verrukkelijk was, dat ik alleen de satésaus te zout vond. En die was gisteren een stuk minder zout! Super eten en vriendelijke bezorging!

, 07-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging op zichzelf goed, maar wel drie kwartier moeten wachten. Eten was lekker, maar satésaus erg zout.

, 05-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker!

, 02-07-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten 👍

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik kreeg ongeveer na 40 minuten mijn bestelling. Ik heb daar begrip voor want zij zijn 20 minuten van mij verwijderd. Eerste bezorger kwam net en aardig over. Wat ik zeker jammer vond is dat het eten al lauw was en mijn bestelling was incompleet. Ik heb hier telefonisch contact over gehad en er werd dodelijk gezegd: 'Ja maar u besteld wel van veraf, daarom is het een beetje koud'. Dan zeg ik dat je niet zo ver moet gaan bezorgen. Het duurde overigens om alleen een vergeten portie mihoen te leveren 35 minuten en een bezorger die zoware mijn eten in mijn handen gooide. Ik verwacht eerder een sorry en misschien een compensatie, dan op deze manier mijn VERGETEN eten te bezorgen. Het eten zelf: - Goede volle porties; - De kipsaté was minder geworden doordat het al bijna koud was. De satésaus zelfs was lekker. Plus-punt; - De garlic Shrimps was lekker, helaas ook al bijna koud maar wel echt lekker. Misschien een tip voor de normale witte rijst: na het koken het water goed eruit giet

, 30-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-06-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was zoals gebruikelijk erg lekker.

, 15-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het eten was echt heerlijk!!!

, 12-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topppp

, 16-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was superlekker en snel. Eten goed warm ook nog. Zelfs de viskoekjes!!

, 01-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was het deze keer echt niet lekker. De tofu was heel week.. Ik bestel altijd hetzelfde en het was altijd goed.

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer erg goed!

, 31-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel geleverd en lekkere pad Thai (was beetje lauw maar kan gebeuren)

, 24-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 19-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker Thais eten, goede kwaliteit. Vriendelijke bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 02-03-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was erg lekker als vanouds alleen was het dit keer wel koud

, 26-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, en de bezorging was ook super snel.

, 24-02-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlotte bezorging. Eten was heerlijk

, 30-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker weer maar bijna koud!!

, 27-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 22-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten smaakte prima en de verpakking zag er zeer verzorgd uit.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Veel te laat bezorgd, heel irritant. Eten is wel goed, niets op aan te merken.

, 18-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker!

, 16-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Soep was ok..rijst Was echt te vettig en viel zwaar. Helaas, de Pad thai is vaak wel lekker.

, 09-01-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

aangenaam verse produkten - zijn overgestapt van een thais restaurant in hetzelfde postodegebied toen dat gesloten was - we blijven bij Thai Kitchen - één maal netjes gebeld dat er bezorgproblemen waren - zijn gaan afhalen - zo lekker in Thai Kitchen -

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 05-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ik heb helaas een uur moeten wachten voordat me bestelling der eindelijk was Het zou fijn zijn als dat iets sneller zou kunnen in de toekomst

, 02-12-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk, ook goed warm! En de hoeveelheid was prima Chicken cashew met veel kip en lekkere knapperige groenten en de tof cashew. Ik kreeg, heel netjes een telefoontje dat de bezorgtijd meer dan 1,5 uur zou duren, dus zijn wij het zelf op gaan halen. Prima! Vandaar 1 ster bij de beoordeling, eigenlijk niet van toepassing.

, 17-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere en betaalbare maaltijd!

, 16-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk maar wel wat afgekoeld helaas.

, 03-11-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk! Perfecte viskoekjes en één van de betere Tom Ka Kai's in Amsterdam.

, 29-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, lekkere verse groenten! Goed gekruid!

, 27-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Topvoedsel en binnen 40 minuten warm geleverd. Lekker vers en goed van smaak.

, 25-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 24-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Cold and hot dishes were delivered in one bag. So, salad was warm, also missing ingredients and over-spiced. Disappointment.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 04-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten altijd goed. Vaak wel lang wachten op de bestelling. Dit keer daarom voor een bepaalde bezorgtijd gekozen, maar dit werd 45 minuten later dan de aangegeven bezorgtijd pas bezorgd. Jammer.

, 04-10-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker en precies op tijd bezorgd!

, 28-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd weer heerlijk en lekker snel in huis!

, 17-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 11-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten kwam uit gewone scooterkoffer in papieren zak, dus viskoekjes waren lauw en de pittige soep mierzoet, bah!!! Die heb ik dus weg moeten gooien. Verder had de bezorger geen wisselgeld terwijl ik aangegeven had met €20,- te zullen betalen. Eerste keer is dus meteen ook laatste keer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-09-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De special van de chef is in combinatie met de mihoen heerlijk, een echte aanrader. Voor de Red chicken curry is dit niet het geval, het is niet vol van smaak en snel weg. Het geheel is goed en smaakvol verpakt en wordt tijdig (warm) bezorgt.

, 31-08-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was weer heerlijk!

, 09-07-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging precies op tijd. Eten was heerlijk, maar het eten mag íets pittiger; De porties waren voldoende voor 2 personen.

, 13-03-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Witte rijst vergeten, kwamen we achter nadat bezorger was vertrokken. Wisselgeld (€20 briefje) was in tweeën gescheurd. Bezorger zei "kan je toch zo met een plakbandje plakken". Na het openen van eten zagen we dat er geen rijst bij zat, Thai Kitchen gebeld en beloofden meteen iemand te sturen om rijst na te brengen en een ander €20 biljet mee te nemen. Bezorger kwam na 15 minuten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

het duurde 1 uur en 20 minuten van bestelling tot bezorging

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supersnelle levering, en het was heerlijk zoals ik gewend ben van thai kitchen. ????

, 29-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was heerlijk, maar we hebben er bijna 2 uur op moeten wachten.

, 29-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gezond en snel

, 26-01-2016

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Gisteren heerlijke goed gevulde garnalensoep met kokos gegeten het was heerlijk en de soep was goed gevuld en het inktvisgerevht was ook heerlijk